Kosova Wiki
Advertisement


left|30px|Shpjegim Kjo faqe bën kthjellimin e shprehjeve ose të titujve që për bazë kanë fjalën e përbashkët.

Shkronja S

·A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N·


Nj · O · P · Q · R · Rr · S · Sh · T · Th · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh·

Shih dhe


af:S (dubbelsinnig) als:S ar:S arc:S ast:S az:S bs:S ca:S co:S cs:S da:S de:S (Begriffsklärung) el:S en:S (disambiguation) eo:S es:S eu:S fa:S fi:S fr:S fur:S gd:S gl:S he:S hr:S ht:S hu:S id:S ilo:S is:S it:S (disambigua) ja:S ka:S ko:S (동음이의) ksh:S (Watt ėßß datt?) ku:S kw:S la:S lt:S (reikšmės) lv:S (nozīmju atdalīšana) ms:S nl:S nn:S no:S pl:S (ujednoznacznienie) pt:S qu:S ro:S ru:S simple:S sk:S sl:S sr:S (слово латинице) sv:S sw:S th:S tl:S tr:S uk:S vi:S yo:S zh:S

Advertisement