Kosova Wiki
Advertisement


left|30px|Shpjegim Kjo faqe bën kthjellimin e shprehjeve ose të titujve që për bazë kanë fjalën e përbashkët.

Shkronja O

·A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N·


Nj · O · P · Q · R · Rr · S · Sh · T · Th · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh·

Shih dhe


als:O ar:L arc:O ast:O az:O br:O (lizherenn) bs:O ca:O co:O cs:O da:O el:O en:O eo:O es:O eu:O fa:O fi:O fr:O (lettre) gd:O gl:O he:O hr:O ht:O hu:O id:O (disambiguasi) ilo:O is:O it:O ja:O ka:O ko:O ku:O (herf) kw:O la:O lt:O nl:O (letter) nn:O no:O nrm:O pl:O pt:O qu:O ro:O ru:O (латиница) simple:O sk:O sl:O sr:O (слово латинице) sv:O sw:O th:O tl:O tr:O uk:O (латиниця) vi:O vo:O yo:O zh:O zh-yue:O

Advertisement