Kosova Wiki
Advertisement


left|30px|Shpjegim Kjo faqe bën kthjellimin e shprehjeve ose të titujve që për bazë kanë fjalën e përbashkët.

Shkronja N

·A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N·


Nj · O · P · Q · R · Rr · S · Sh · T · Th · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh·

Shih dhe


als:N ar:N arc:N ast:N az:N br:N (lizherenn) bs:N ca:N co:N cs:N da:N el:N en:N eo:N es:N eu:N fa:N fi:N fr:N (lettre) fur:N gd:N gl:N he:N hr:N ht:N hu:N ilo:N is:N it:N ja:N ka:N ko:N kw:N la:N lt:N lv:N nl:N (letter) nn:N no:N pl:N pt:N qu:N ro:N ru:N (латиница) simple:N sk:N sl:N sr:N (слово латинице) sv:N sw:N th:N tl:N tr:N uk:N (латиниця) uz:N (xarf) vi:N vo:N yo:N zh:N zh-yue:N

Advertisement