Kosova Wiki
Advertisement


left|30px|Shpjegim Kjo faqe bën kthjellimin e shprehjeve ose të titujve që për bazë kanë fjalën e përbashkët.

Shkronja L

·A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N·


Nj · O · P · Q · R · Rr · S · Sh · T · Th · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh·

Shih dhe


als:L arc:L ast:L az:L br:L (lizherenn) bs:L ca:L co:L cs:L da:L el:L en:L eo:L es:L eu:L fa:L fi:L fr:L (lettre) fur:L gd:L gl:L he:L hr:L ht:L hu:L ilo:L is:L it:L ja:L ka:L ko:L kw:L la:L lt:L nl:L (letter) nn:L no:L nrm:L pl:L pt:L qu:L ro:L ru:L (латиница) simple:L sk:L sl:L sr:L (слово латинице) sv:L sw:L th:L tl:L tr:L uk:L (латиниця) vec:L vi:L vo:L yo:L zh:L

Advertisement