FANDOM


An encyclopedia, largely about former Yugoslavia, but with some additional material.

In English, German, and Albanian.

Vorwiegend auf albanish und english, aber mit einigen Artikel auf deutsh.


The Kosova wiki is an branch of the wikipedia to help document the point of view of the Albanian Kosovars who feel that the wikipedia does not give them a fair representation.


Please join our effort to get a Kosovo Wikimedia Foundation membership : [http://groups.google.com/group/wmks/]

Please join the wikipedia Kosovo workgroup on wikipedia: [http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:WikiProject_Kosovo]

If you want pages added to the wikia, please add a comment here: [http://en.wikipedia.org/wiki/User:Mdupont/Kosovo/PageList]

News

 • Wikia wiki launched
 • Import of 588mb of wikipages from english wikipedia on the way.
 • The wiki import was stopped by wikia admin. We will see what happens.
 • xml bz2 3f4eaedff58443f44a73139901b4200e  Wikipedia-20091013124309.xml.bz2  18M 2009-10-13 15:12 Wikipedia-20091013124309.xml.bz2 will be uploaded to archive.org.
 • created archive.org backup here :http://www.archive.org/details/KosovoWikipediaArticles
 • Mail sent to wikiaadmins, awaiting input.
 • First articles imported. Missing many years of edits. The export does not contain more recent changes. Need to go back an fetch more data.

Latest activity

 • edit Andi Meçaj
  edited by Ujku100 diff
  Summary: Çmime: Është fitues i “Çmimit të Parë” në tregim. (I konkursit letrar: “Pranvera 2001”) dhe i “Çmimit të Parë” në poezi. (I konkursit letrar: “Pranvera 2003”), organizuar në Athinë dhe i “Çmimit të Tretë” po ...
 • edit Andi Meçaj
  edited by Ujku100 diff
  Summary: Themelon dhe mban që nga 2006 e në vazhdim: “Revistën Letrare Admet”. (https://revistaletrareadmet.art.blog/)
 • edit Andi Meçaj
  edited by Ujku100 diff
  Summary: Andi Meçaj u lind më 6 qershor 1975, në Vlorë. Më 1994, ka mbaruar liceun artistik për pikturë në Vlorë dhe po në të njëjtin vithap një ekspozitë pikture vetjake në Athinë, të vlerësuar nga shtypi vendas. Është përfshir...
 • edit Andi Meçaj
  edited by Ujku100 diff
  Summary: Çmimi i Parë - Obelisk 2001: Cikli poetik - Andi Meçaj/140.
 • edit Andi Meçaj
  edited by Ujku100 diff
  Summary: Është fitues i "Çmimit të Parë" në tregim. (I konkursit letrar: "Pranvera 2001") dhe i çmimit të "Çmimit të Parë" në poezi. (I konkursit letrar: "Pranvera 2003"), organizuar në Athinë dhe i "Çmimit të Tretë" po në tregim. (I konk...
 • edit Andi Meçaj
  edited by Ujku100 diff
  Summary: Në vitin 2009 është përfshirë në kapitullin e tekstit universitar për poezinë moderne të pasviteve ’90-të. Më 2010, kthehet përfundimisht në atdhe, Vlorë. Mbaron studimet e larta për: “Histori-Gjeografi”, në univers...
 • edit Andi Meçaj
  edited by Ujku100 diff
  Added category: Cung
 • edit 1999
  edited by Seansamuel3 diff
 • edit User:Mr Taz
  edited by Mr Taz diff
 • edit Siege of Gaza
  edited by Yuusuke Takazaki diff
  Summary: Reverting vandalism
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.