Kosova Wiki
Advertisement


left|30px|Shpjegim Kjo faqe bën kthjellimin e shprehjeve ose të titujve që për bazë kanë fjalën e përbashkët.

Shkronja H

·A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N·


Nj · O · P · Q · R · Rr · S · Sh · T · Th · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh·

Shih dhe


als:H ar:H arc:H ast:H az:H br:H (lizherenn) bs:H ca:H co:H cs:H da:H el:H en:H eo:H es:H eu:H fa:H fi:H fr:H (lettre) gd:H gl:H he:H hr:H ht:H hu:H ilo:H is:H it:H ja:H ka:H ko:H kw:H la:H lt:H lv:H ms:H nah:-h(-) nl:H (letter) nn:H no:H nrm:H pl:H pt:H qu:H ro:H ru:H (латиница) simple:H sk:H sl:H sr:H (слово латинице) sv:H sw:H th:H tl:H tr:H uk:H (латиниця) vi:H yo:H zh:H zh-min-nan:H zh-yue:H

Advertisement