Kosova Wiki
Advertisement


left|30px|Shpjegim Kjo faqe bën kthjellimin e shprehjeve ose të titujve që për bazë kanë fjalën e përbashkët.

Shkronja I

·A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N·


Nj · O · P · Q · R · Rr · S · Sh · T · Th · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh·

Shih dhe


af:I (dubbelsinnig) de:I (Begriffsklärung) en:I (disambiguation) fr:I he:I (פירושונים) id:I it:I (disambigua) ksh:I (Watt ėßß datt?) ku:I lt:I (reikšmės) lv:I (nozīmju atdalīšana) nl:I no:I (andre betydninger) pl:I (ujednoznacznienie) ru:I (значения) th:ไอ tr:I uk:I zh-yue:I (搞清楚)

Advertisement