Kosova Wiki
Advertisement


left|30px|Shpjegim Kjo faqe bën kthjellimin e shprehjeve ose të titujve që për bazë kanë fjalën e përbashkët.

Shkronja E

·A · B · C · Ç · D · Dh · E · Ë · F · G · Gj · H · I · J · K · L · Ll · M · N·


Nj · O · P · Q · R · Rr · S · Sh · T · Th · U · V · X · Xh · Y · Z · Zh·

Shkrojna E (sqt. e) është shkronja e 7 e alfabetit. E-ja i përket tingujve zanor.

Shih dhe


af:E (dubbelsinnig) de:E (Begriffsklärung) en:E (disambiguation) es:E (desambiguación) eu:E (argipena) fr:E hr:E (razdvojba) id:E it:E (disambigua) ksh:E (Watt ėßß datt?) ku:E lt:E (reikšmės) lv:E (nozīmju atdalīšana) nds:E (Mehrdüdig Begreep) nl:E no:E (andre betydninger) pl:E (ujednoznacznienie) pt:E (desambiguação) ru:E (значения) sr:Е th:E (แก้ความกำกวม) tr:E uk:E

Advertisement