Kosova Wiki
Advertisement

Send shtëpiak i përdorur për të ngrënë supë ose çorbë. Ka formë të lugët në majë dhe bisht të gjatë.

el:lugë fr:lugë hu:lugë lt:lugë tr:lugë

Advertisement