FANDOM


{{{emëri}}}
Flitet në: {{{shtet}}}
Vendi: {{{vendi}}}
Numri i Folësve: {{{folësve}}}
Renditja: {{{renditja}}}
Gjenetika

Klasifikimi:

{{{gjuha familjare}}}

  {{{emëri}}}

Statusi Zyrtar
Gjuhë zyrtare e: {{{shtet}}}
Rregullohet nga: {{{institucion shtetëror ose komunal}}}
Kodet e gjuhës
ISO 639-1{{{iso1}}}
ISO 639-2(B){{{iso2}}}
SIL {{{sil}}}

Gjuhë që flitet në jugun e Afrikës.

Shiko dhe këtë

af:Tsonga

bg:Цонга br:Tsongeg ca:Tsonga de:Xitsonga en:Tsonga language eo:Conga lingvo es:Idioma tsonga fi:Tsongan kieli fr:Tsonga id:Bahasa Tsonga it:Lingua tsonga nah:Tsongatlahtōlli nl:Tsonga no:Tsonga nov:Tsongum pl:Język tsonga pt:Língua tsonga ru:Тсонга (язык) sv:Tsonga ts:Xitsonga